سنتی سازی در کشور ما بنا به دلایلی جذابیت دارد
انتشار: آذر 18، 1403
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

سنتی سازی در کشور ما بنا به دلایلی جذابیت دارد


دکتر محمود فاطمی عقدا در گفتگو با خبرنگار پایگاه ساختمان آنلاین\xa0اظهار داشت: یکی از راهکارهای کاهش هزینه ها وافزایش کیفیت و سرعت در ساخت و ساز ها صنعتی سازی است. در حالی که کشورهای مختلفی در دنیا به سمت صنعتی سازی روی آورده اند اما درکشور ما سنتی سازی و ساخت و سازهای دستی کماکان رونق دارد و به عبارتی می توان گفت که جذابیت دارد.

نگر، نیروی کار سنتی از از دست دادن شغل

فاطمی عقدا این نگر، را نادرست دانست و بر این باوراست که نیروی کار سنتی می تواند در فرآیند صنعتی سازی نقش داشته باشد و حتی مهارت و تخصص خود را ارتقا دهد.

کیفیت پایین مصالح ساختم، سنتی

به گفته وی، مصالح سنتی اغلب فاقد استانداردهای لازم هستند و تولیدکنندگان این مصالح نیز با صنعتی سازی مخالفند، چرا که نگران از دست دادن بازار خود هستند.

فاطمی عقدا معتقد است که هر دو گروه (نیروی کار و تولیدکنندگان مصالح) می توانند در صنعتی سازی نقش داشته باشند و از مزایای آن بهره مند شوند.

وی در ادامه بر اهمیت صنعتی سازی در ایران با توجه به نیاز بالای مسکن تاکید کرد و به مزایای تولید انبوه و کنترل کیفیت در کارخانه اشاره کرد.

این کارشناس مسکن پیشنهاد داد که حداقل بخش هایی مانند قطعات پیش ساخته در کارخانه ها تولید شوند و تاسیسات را می توان در مرحله بعد به روش سنتی اجرا کرد.

وی همچنین به ظرفیت های موجود در کشور برای صنعتی سازی اشاره کرد و بر ضرورت افزایش این روش در ساخت وساز ها تاکید کرد.

فاطمی عقدا در پایان یکی از موانع اصلی صنعتی سازی را سیستم تسهیلات بانکی دانست و گفت: بانک ها باید روش پرداخت تسهیلات خود را با صنعتی سازی تطبیق دهند.

به این مطلب امتیاز دهید

<،on type="،on" id="copy-post-url" cl،="،on">لینک کوتاه


منبع: https://sakhtemanonline.com/last-news/%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-2/