
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
مراغه دومین شهر سالم کشور شد|پایگاه خبری اخبار ساخته ها
مراغه،یکی از تاریخی ترین و کهن ترین شهر،با تلاش های گسترده در بهبود زیرساخت های شهری و ارتقای سطح بهداشت، موفق به ،ب ،وان “دومین شهر سالم ایران” شد.
https://sakhteha.news/35433

به گزارش اخبارساخته ها؛ مراغه، یکی از تاریخی ترین و کهن ترین شهرهای ایران، با تلاش های گسترده در بهبود زیرساخت های شهری و ارتقای سطح بهداشت عمومی، موفق به ،ب ،وان “دومین شهر سالم ایران” شد. این دستاورد پس از شهر سهند آذربایجان شرقی به دست آمد و مراغه به عضویت شبکه جه، شهرهای سالم درآمد.
مراسم اعطای گواهی بین المللی شهر سالم به مراغه امروز با حضور مقامات و، بهداشت، سازمان جه، بهداشت و مسئولان محلی در و، بهداشت برگزار شد. در این مراسم، دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر سید جعفر حسین، نماینده سازمان جه، بهداشت در ایران، دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت، و سید فرید موسوی، نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی، حضور داشتند.
شهر مراغه با اجرای پروژه های مختلف در زمینه بهداشت عمومی، کاهش آلاینده های زیست محیطی، ارتقای فضای سبز، بهبود سیستم حمل ونقل عمومی و ترویج سبک زندگی سالم، موفق به ،ب این ،وان شد. از جمله اقدامات مهم مراغه می توان به ایجاد محیط های ایمن و بهداشتی، افزایش دسترسی به خدمات سلامت، و اجرای برنامه های آموزشی در حوزه سلامت و محیط زیست اشاره کرد.
دکتر حنان بلخی، مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جه، بهداشت، در این مراسم تصریح کرد که مراغه دومین شهر ایران پس از سهند است که این ،وان را ،ب کرده و افزود: “شهرهای سالم جوامع بشری را توانمندسازی می کنند.” وی همچنین بر اهمیت شبکه سازی و شاخص های توسعه پایدار در شهرهای سالم تأکید کرد و گفت که ایران نخستین کشور در منطقه است که شبکه سازی شهرهای سالم را آغاز کرده است.
دکتر سید جعفر حسین نیز بر ،وم گسترش این طرح در سایر شهرهای ایران تأکید کرد و مشارکت گروه های مردمی و سازمان های غیر،تی (NGO) را برای ارتقاء این برنامه ضروری دانست. دکتر فرشید رضایی، مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت و، بهداشت، نیز به تأسیس محیط های سالم به ویژه در شهرهای سالم اشاره کرد و گفت که مراغه توسط کمیته های تخصصی و سازمان جه، بهداشت مورد ارزیابی قرار گرفت و توانسته است این جایگاه را ،ب کند.
این موفقیت، نتیجه همکاری نزدیک میان مسئولان شهری، نهادهای ،تی و مشارکت فعال شهروندان مراغه است که توانسته اند با رعایت اصول توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی، به یکی از ال،ای شهر سالم در ایران تبدیل شوند.
انتهای پیام/
منبع خبر: صما نیوز
منبع: https://sakhteha.news/news/%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%BA%D9%87-%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D9%87%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D8%AF